Wat is hoogsensitief zijn en hoe herken je het ?

Op deze website vind je alles over hoogsensitief zijn en hoe ermee te leren omgaan. Ben je hoogsensitief en je leert er niet mee omgaan op de juiste manier dan is er veel kans dat je vastloopt. Het is vaak moeilijk om te aanvaarden dat je hoogsensitief bent. De behoefte om niet anders te zijn dan anderen is groot. Je hoort als HSP (highly sensitive person) je hele leven lang al dat je anders bent. Veel HSPs’ willen juist niet anders zijn en eindelijk ergens bij horen.

Als je ook maar enigszins het vermoeden hebt dat je hoogsensitief bent maar er toch aan twijfelt, ga het dan absoluut uitzoeken. Je verliest anders heel veel tijd aan zoeken zonder te vinden. De video van een van mijn lezingen gaat met name over dat proces van weerstand naar thuiskomen bij jezelf als HSP.

Wil je een fundamentele switch maken? Maak dan kennis met mijn programma HSP en Energie, speciaal gericht op het loskomen van je vermoeidheid, het oplossen van de chronische verkramping in je systeem en het verkrijgen van een andere meer zuivere kijk op jouw hoogsensitiviteit.