HSP-wijzer

/HSP-wijzer
HSP-wijzer2020-09-15T16:01:54+00:00

 


Door de manier waarop ik werk kan ik makkelijk voldoen aan alle richtlijnen voor het houden van live sessies, zoals 1,5 m. afstand en andere voorschriften t.a.v. hygiëne.

Laatste wijziging: 15 sept. 2020

De wereld staat op zijn kop. Het is ongekend wat er allemaal gebeurt.
Graag spreek ik mijn hoop uit dat het goed gaat met jou en je dierbaren.

Ik zie in deze Corona-crisis twee aandachtspunten:
– Erkennen dat dit er is. Liefst zonder er in te verzuipen.
– Kijken naar nieuw perspectief met optimisme. Liefst wel met oog voor een veranderde wereld.

Graag help ik je daarbij. Bijvoorbeeld om een licht te laten schijnen op je blinde vlekken èn onvermoede nieuwe wegen. Ik heb hiervoor drie mogelijkheden met tijdelijk (tot/met 30 september 2020) flinke kortingen:

 1. Vanwege een speciale gelegenheid (die ik nog niet ga verklappen) bied ik je momenteel een half uur gratis online coaching aan (Zoom of Skype) bij aanschaf van mijn HSP-boek Follow your senses.
  De enige voorwaarde is dat deze aanschaf plaats vindt tussen vandaag 15 september 12.00 uur en 30 september 23.59 uur.
  De bestelpagina van het boek vind je hier op mijn andere website: https://onesessioncoaching.nl/hsp-boek
  Het half uur gratis online coaching kan je dan vervolgens inplannen op iedere datum tot 31 oktober 17.00 uur.
  Na 31 oktober 17.00 uur vervalt de geldigheid van deze gratis coaching.
  Na aanschaf van het boek stuur ik je per omgaande (of binnen een dag) een persoonlijke mail over een mogelijke gewenste datum. Je kan mij ook direct een mail sturen naar felixbrabander@onesessioncoaching.nl met jouw eigen wensen en voorkeuren.
 2. Wil je wat steviger begeleiding dan bied ik jou een heus coaching traject aan van vier online sessies (Zoom/Skype) van een uur met steeds (naar keuze) een of twee weken ertussen. Als je een dergelijke structurele begeleiding momenteel goed kan gebruiken, bijvoorbeeld bij een nieuwe baan, een nieuwe relatie of het opnieuw inrichten van je leven, dan is dit een bijzondere kans.
  De kosten van dit traject bedragen normaal 600 euro. Ik geef nu 450 euro korting weg en je betaalt slechts €150,- voor vier sessies van een uur.
  Na aanschaf neem ik contact met je op om deze vier sessies in te plannen.
  Ga voor je bestelling naar deze pagina (hoort gewoon bij de hsp-academy)
  https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=1673&p=59131
 3. Dan de 3e mogelijkheid: Heb je jouw ogen al een tijdje gericht op mijn One Session Coaching (www.onesessioncoaching.nl) dan krijg je bij aanschaf daarvan een vervolgsessie van een uur èn een van mijn online trainingen er gratis bij.
  Je kan kiezen tussen de online training HSP-Powerworkshop ‘Leven op jouw voorwaarden’ of de online training ‘Meer energie en plezier met HSP’.
  Bestelling van deze aanbieding is nog mogelijk tussen vandaag 15 september 12.00 uur  en 30 september 23.59 uur.
  De One Session Coaching kan je inplannen tussen 15 september en 30 november 23:59 uur.
  Heb je interesse, stuur een mail aan felixbrabander@onesessioncoaching.nl met naam en telefoonnummer en in de onderwerpregel ‘OSC met gratis online training’. Ik neem dan spoedig contact met je op.

.

Lees hier de ervaringen van anderen met mijn (online) coaching:

2020-04-17
Een open, verhelderend en verrassend vertrouwd gesprek had ik met Felix. Hoewel ik vooraf maar een paar steekwoorden over mezelf had gewisseld, kwam Felix razendsnel tot de kern met invalshoeken waar ik zelf niet zo snel op zou zijn gekomen. Een prachtige spiegel en nieuwe stof tot nadenken over wat het is HSP te zijn. Een aanrader, juist in deze tijden.
Hartelijke groeten uit Den Haag, Moniek 

2020-04-10
Nu 2 jaar na een onesession coaching bij Felix, een fijn Skype gesprek gehad. Hij is heel begripvol, niet veroordelend en gebruikt veel humor wat het gesprek luchtiger maakt. Hij helpt je om al snel tot de kern van het probleem door te dringen en geeft praktische tips om aan de slag te gaan.
Anoniem

2020-04-03
Ik had een skypesessie van 60 min en binnen 35 minuten legde Felix middels een aantal vragen de vinger precies op de zere plek. Fijn, want dat is ook precies wat ik van hem had verwacht. Ik weet nu dat ik de one-session coaching wil omdat ik ervan overtuigd ben en er vertrouwen in heb dat deze dag mij de gewenste verandering gaat brengen waar ik zo naar verlang. Ik voel me gehoord, gezien en geholpen.
Karen van Rooijen

2020-04-03
Al een tijdje ontvang ik mailtjes van Felix, ik lees ze en ga weer door, zonder er verder actie op te zetten. Geen tijd, te druk! Nu ontving ik zijn mail in Corona tijd, een periode die voor iedereen spannend is, maar bij mij als HSP er veel teweeg brengt. Meteen maar gebeld, tijd genoeg. Er werd na een kort belletje meteen een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Dat was vandaag. Het werd een mooie ontmoeting, die me nieuwe inzichten, steun en troost bracht. Voor een ieder een aanrader die in deze heftige tijd aandacht wil geven aan zijn/haar persoonlijke proces. Bedankt Felix! Met lieve groet,
Joyce van de Wetering

.

.

.

 

! Inzicht in hsp / hoogsensitiviteit blijkt van levensbelang

Weet jij hoe belangrijk het voor jou is om de dingen op een diep niveau te begrijpen.
Iets niet begrijpen kan jou echt blokkeren. Dat geldt ook voor jouw hoogsensitiviteit. Als je de achterliggende dynamiek van het HSP-zijn kent dan begrijp je ook veel beter hoe jouw leven in elkaar zit. Waarom bepaalde dingen jou steeds weer overkomen en andere zaken onbereikbaar blijven. Besef dat je als HSP vele malen sterker geneigd bent om in oude patronen te blijven hangen dan mensen die niet hoogsensitief zijn. Zet de deur open naar het diepere begrip en haal je kennis en ideeën uit de HSP-Academy, een ware bibliotheek aan ervaringen met aansprekende video’s en zoveel meer.
.

HSP Wijzer

Of je nu meer informatie wenst over hoogsensitiviteit of op zoek bent naar een powerprogramma voor diepgaande transformatie, hier vind je wat er nu nog ontbreekt in jouw leven.
Dat varieert van hoe om te gaan met deze eigenschap zodat deze jou niet uitput tot en met vol vertrouwen kunnen bouwen op je sensitieve eigenschappen.
Hieronder geef ik een korte toelichting op de vijf belangrijkste online programma’s die ik momenteel via HSP-Academy aanbied.
Het maakt het mogelijk om makkelijker vergelijken wat het beste bij je past wanneer je een volgende stap overweegt en behoefte hebt aan (nieuwe) inzichten die jou ondersteunen welk pad je ook bewandelt.

De HSP Mini-workshop
Veel waarde voor een lage prijs. Zie het als een instapprogramma, maar geen kleintje. Eigenlijk is het al geen Mini meer.
Vier video’s in drie modules, met sinds kort een Bonus module: De ‘Zeven stappen voorbij het Denken’, want .. het echte ik (zeker dat van een HSP) ligt voorbij het denken. Je weet wel, het D E N K E N waar HSP’s berucht om zijn en dat hen vaak om zeep helpt als je er in doorschiet. Ik hoop je in deze ‘Mini’ niet alleen te raken en te inspireren maar zelfs te beschermen tegen je grootste valkuilen.
Citaat van een deelneemster: ‘Al in de eerste module voelde ik mij gezien en kreeg ik erkenning voor mijn hoogsensitiviteit.’
Een solide basis dus om je te redden van de grootste uitdagingen, zoals onmacht, onwetendheid, keuzes, gevoel voor richting, zelfbeeld, dit als ‘beginnend’ HSP maar ook als ‘gevorderde’. :-).

De HSP Masterclass
Eén video van anderhalf uur gericht op een nieuw bewustzijn in je hoogsensitiviteit. Het is een intensieve sessie waarin ik inga op jouw essentie, jouw grootste talent, jouw fijngevoelige natuur en je eigen rol daarin.
Diepgaand. Fundamenteel. Confronterend hier en daar, …. maar vol inspiratie en genoeg input voor boeiende gesprekken met je beste vrienden en vriendinnen over wat je nou eigenlijk kan met hoogsensitiviteit. Hiermee ben je dan toch een stap voor op alle anderen.

Meer Energie en Plezier met HSP
Hier word je aan het werk gezet. Niet alleen prachtige video’s kijken, maar via opdrachten, tests & checks, adviezen en analyses je eigen leven doorlichten en grote schoonmaak houden in alles wat jou energie kost. Zeven modules. Iedere module begint met een inleidende video. Daarna kan je aan de slag met opdrachten om te ontdekken waar jouw energie door je vingers glipt, wellicht zonder dat je het in de gaten hebt. Je word je o.a. bewust gemaakt van alle patronen die je hebt toegelaten of in stand houdt en veel veel meer. Bij iedere module zijn er tips en handvatten om je leven bij te sturen als het om energie gaat en (als je er last van hebt) het helen of verzachten van je (chronische) vermoeidheid.

HSP Powerworkshop (Leven op jouw voorwaarden)
Wil je jezelf en je hoogsensitiviteit tot op de bodem leren kennen? Er het beste uithalen? Dit programma is de spiegel bij thema’s als: het waarom van hoogsensitief zijn, het gevecht tussen angst en verlangen, controle, kracht en kwetsbaarheid, de diepere bedoeling, , narcistische relaties tot en met eigenwaarde, creativiteit en het wonder van de liefde. Deze HSP Powerworkshop Online bestaat vooral uit video’s en wel 25 stuks met enkele opdrachten verdeeld over 8 modules. Hier ga je iedere centimeter van jezelf terug gespiegeld krijgen. Alles wat je nodig hebt om je hoogsensitiviteit met trots en vertrouwen te integreren, een betere plek te geven en er meer van te genieten.

Handleiding voor het Gefrustreerde en het Speelse Kind (in jezelf)
Het gefrustreerde kind en het speelse kind zijn twee werelden die je niet los kan zien van elkaar. Ze zijn met elkaar verbonden. Je moet eerst door het ene heen voordat je toekomt aan het andere. Deze handleiding met video’s is nog in aanbouw, maar een deel van de zeer essentiële informatie staat er al op. Het programma bestaat uit één module. Het speelse kind is eigenlijk bepalend voor je hele verdere persoonlijke en creatieve ontwikkeling.