HSP-wijzer

/HSP-wijzer
HSP-wijzer2020-01-31T10:03:44+00:00

 

HSP en Passie

Download HSP en Passie

.
.
.

! Inzicht in hsp / hoogsensitiviteit blijkt van levensbelang

Weet jij hoe belangrijk het voor jou is om de dingen op een diep niveau te begrijpen.
Iets niet begrijpen kan jou echt blokkeren. Dat geldt ook voor jouw hoogsensitiviteit. Als je de achterliggende dynamiek van het HSP-zijn kent dan begrijp je ook veel beter hoe jouw leven in elkaar zit. Waarom bepaalde dingen jou steeds weer overkomen en andere zaken onbereikbaar blijven. Besef dat je als HSP vele malen sterker geneigd bent om in oude patronen te blijven hangen dan mensen die niet hoogsensitief zijn. Zet de deur open naar het diepere begrip en haal je kennis en ideeën uit de HSP-Academy, een ware bibliotheek aan ervaringen met aansprekende video’s en zoveel meer.

Alleen vandaag nog (vrijdag 31 januari 2020 tot 23:59 uur) heb je de mogelijkheid om voor 1 jaar onbeperkt toegang te krijgen tot alle trainings- en leerprogramma’s van de HSP Academy.nl. In plaats van de totale waarde van €800,- betaal je nu slechts €225,- voor jouw onbeperkte jaarabonnement, geldig tot 1 januari van 2021.

Krijg direct toegang tot alle programma’s en klik hier.
Of gebruik deze link:
https://www.hsp-academy.nl/all-access-hsp-academy-nl/

.
.
.

HSP Wijzer

Of je nu meer informatie wenst over hoogsensitiviteit of op zoek bent naar een powerprogramma voor diepgaande transformatie, hier vind je wat er nu nog ontbreekt in jouw leven.
Dat varieert van hoe om te gaan met deze eigenschap zodat deze jou niet uitput tot en met vol vertrouwen kunnen bouwen op je sensitieve eigenschappen.
Hieronder geef ik een korte toelichting op de vijf belangrijkste online programma’s die ik momenteel via HSP-Academy aanbied.
Het maakt het mogelijk om makkelijker vergelijken wat het beste bij je past wanneer je een volgende stap overweegt en behoefte hebt aan (nieuwe) inzichten die jou ondersteunen welk pad je ook bewandelt.

De HSP Mini-workshop
Veel waarde voor een lage prijs. Zie het als een instapprogramma, maar geen kleintje. Eigenlijk is het al geen Mini meer.
Vier video’s in drie modules, met sinds kort een Bonus module: De ‘Zeven stappen voorbij het Denken’, want .. het echte ik (zeker dat van een HSP) ligt voorbij het denken. Je weet wel, het D E N K E N waar HSP’s berucht om zijn en dat hen vaak om zeep helpt als je er in doorschiet. Ik hoop je in deze ‘Mini’ niet alleen te raken en te inspireren maar zelfs te beschermen tegen je grootste valkuilen.
Citaat van een deelneemster: ‘Al in de eerste module voelde ik mij gezien en kreeg ik erkenning voor mijn hoogsensitiviteit.’
Een solide basis dus om je te redden van de grootste uitdagingen, zoals onmacht, onwetendheid, keuzes, gevoel voor richting, zelfbeeld, dit als ‘beginnend’ HSP maar ook als ‘gevorderde’. :-).

De HSP Masterclass
Eén video van anderhalf uur gericht op een nieuw bewustzijn in je hoogsensitiviteit. Het is een intensieve sessie waarin ik inga op jouw essentie, jouw grootste talent, jouw fijngevoelige natuur en je eigen rol daarin.
Diepgaand. Fundamenteel. Confronterend hier en daar, …. maar vol inspiratie en genoeg input voor boeiende gesprekken met je beste vrienden en vriendinnen over wat je nou eigenlijk kan met hoogsensitiviteit. Hiermee ben je dan toch een stap voor op alle anderen.

Meer Energie en Plezier met HSP
Hier word je aan het werk gezet. Niet alleen prachtige video’s kijken, maar via opdrachten, tests & checks, adviezen en analyses je eigen leven doorlichten en grote schoonmaak houden in alles wat jou energie kost. Zeven modules. Iedere module begint met een inleidende video. Daarna kan je aan de slag met opdrachten om te ontdekken waar jouw energie door je vingers glipt, wellicht zonder dat je het in de gaten hebt. Je word je o.a. bewust gemaakt van alle patronen die je hebt toegelaten of in stand houdt en veel veel meer. Bij iedere module zijn er tips en handvatten om je leven bij te sturen als het om energie gaat en (als je er last van hebt) het helen of verzachten van je (chronische) vermoeidheid.

HSP Powerworkshop
Wil je jezelf en je hoogsensitiviteit tot op de bodem leren kennen? Er het beste uithalen? Dit programma is de spiegel bij thema’s als: het waarom van hoogsensitief zijn, het gevecht tussen angst en verlangen, controle, kracht en kwetsbaarheid, de diepere bedoeling, , narcistische relaties tot en met eigenwaarde, creativiteit en het wonder van de liefde. Deze HSP Powerworkshop Online bestaat vooral uit video’s en wel 25 stuks met enkele opdrachten verdeeld over 8 modules. Hier ga je iedere centimeter van jezelf terug gespiegeld krijgen. Alles wat je nodig hebt om je hoogsensitiviteit met trots en vertrouwen te integreren, een betere plek te geven en er meer van te genieten.

Handleiding voor het Gefrustreerde en het Speelse Kind (in jezelf)
Het gefrustreerde kind en het speelse kind zijn twee werelden die je niet los kan zien van elkaar. Ze zijn met elkaar verbonden. Je moet eerst door het ene heen voordat je toekomt aan het andere. Deze handleiding met video’s is nog in aanbouw, maar een deel van de zeer essentiële informatie staat er al op. Het programma bestaat uit één module. Het speelse kind is eigenlijk bepalend voor je hele verdere persoonlijke en creatieve ontwikkeling.

 

xx