Felix Brabander, jouw HSP coach !

Zelf ben ik hoogsensitief dus ik weet perfect hoe het is om te moeten omgaan met hoogsensitiviteit. Zoek je een HSP coach die snel de zin van de onzin kan scheiden, direct de essentie der dingen raakt en dit op een geïnspireerde en praktische manier verwerkt in alles wat hij aanbiedt? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Wanneer weet ik of ik hoogsensitief ben?

Je kan heel gevoelig zijn zonder dat dit betekent dat je hoogsensitief bent. Iemand die heel gevoelig is maar niet hoogsensitief kan ook de neiging hebben om teveel met anderen bezig te zijn en last hebben van de gevoelens en emoties van anderen. Echter iemand die echt hoogsensitief is raakt vrij snel vermoeid en niet zelfden ook geïrriteerd door allerlei indrukken en prikkels van buiten. Het komt als een berg aan energie bij je binnen en het zuigt je helemaal leeg. Alles kan je diep raken en je kan er heel lang aan blijven hangen. Veel sneller dan anderen moet je jezelf terugtrekken omdat je gewoon teveel energie oppikt. Het is bij iedere HSP weer net iets anders, maar dit is wel de rode draad.
Herken je jezelf hierin ? Neem dan contact op met mij en laat mij jouw HSP coach zijn. Graag help ik jou om inzicht te krijgen in waar hoogsensitiviteit werkelijk over gaat, wat de bedoeling ervan is. Ik reik je met alle plezier de handvatten aan om er beter mee om te gaan, meer plezier eruit te halen en jouw eigen specifieke talenten te ontdekken.