Coach hoogsensitiviteitCoach hoogsensitiviteit – auteur van de bestseller Follow your senses

Ik ben Felix Brabander, oprichter van de HSP-Academy, auteur van de bestseller Follow your senses over hoogsensitiviteit, ontwerper van online trainingen voor hoogsensitieve mensen, personal coach hoogsensitiviteit met ruim 30 jaar ervaring, een echte pionier op het gebied van hoogsensitiviteit en absoluut anders dan anderen.  Alle uitdagingen, valkuilen en mogelijkheden hiervan ken ik als mijn broekzak. Dit niet alleen door al mijn persoonlijke ervaringen – ik houd niet op mijzelf verder te ontwikkelen, maar ook door het werken met ruim 3000 mensen in mijn Coachingpraktijk.
Het feit dat ik hoogsensitief ben, een aangeboren eigenschap, stelt mij in staat om achter de schermen van persoonlijke ontwikkeling te kijken. Zoek je iemand die snel de zin van de onzin kan scheiden, direct de essentie der dingen raakt en dit op een geïnspireerde en praktische manier verwerkt in alles wat hij aanbiedt? Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Ik kan zeggen dat ik bruggen sla, in mezelf en in anderen. Ik ben een verbindend heler en raak mensen ook met mijn online programma’s tot in de kern. Mezelf helen heb ik verheven tot een kunst en daarmee help ik nu ook anderen. Ik heb veel van anderen geleerd en veel zelf uitgezocht. Aanvankelijk begreep ik deze wereld niet en de wereld begreep niets van mij. Het zal je niet verbazen dat ik een autodidact ben, uit noodzaak. Ik weet wat het is om te overleven, maar ook om de mooiste momenten te creëren. Ik wist altijd dat er een beloning was, dat het slechts een kwestie was van doorgaan en goed voelen. Veel zelf uitzoeken was voor mij de normaalste zaak.
Ik heb zo geleerd om te vertrouwen op mijzelf en het leven. Nu geniet ik van de bronnen die ik in mijzelf heb ontdekt. Eigenlijk gaat het alleen maar over liefde. Als je de juiste randvoorwaarden weet te scheppen dan is hoogsensitiviteit een ware schatkamer aan mogelijkheden. Het herstellen van je energie is daarbij wel de basis. Graag help ik je om je eigen kracht en jouw eigen bronnen (opnieuw) te ontdekken.

Lees over mijn coaching-aanpak en de verhalen van anderen: klik hier.