Omgaan met hooggevoeligheid, hoe pak ik dit aan ?

Omgaan met hooggevoeligheid of kortweg omgaan met HSP vraagt voor verschillende personen een verschillende aanpak. Ik ben Felix Brabander en personal HSP coach met ruim 30 jaar ervaring. Doordat ik zelf hooggevoelig ben stelt dit mij in staat om achter de schermen van jouw persoonlijke ontwikkeling te kijken.

Als je niet leert omgaan met de gevoelige kant van je persoonlijkheid is de kans erg groot dat je vast loopt. Door niet goed voor jezelf te zorgen en steeds over je grenzen heen te gaan, bouw je steeds meer spanning op. Dit kan zo ver gaan dat je niet eens meer weet hoe je moet ontspannen. Verlang jij inmiddels ook naar rust in je systeem, in je leven?

Meer info over omgaan met hooggevoeligheid, klik hier.

Zoek je een personal coach voor het omgaan met HSP, klik dan hier. Ik heb er een Masterclass over gemaakt in de vorm van een video. Het is een video van ruim anderhalf uur, waar je een lifelong abonnement op kan nemen.

Of schrijf je in voor het uitgebreide programma HSP en Energie dat speciaal gericht is op het loskomen van je vermoeidheid, het oplossen van de chronische verkramping in je systeem en het verkrijgen van een andere meer zuivere kijk op jouw hoogsensitiviteit.

Coach hoogsensitiviteit Felix Brabander