Het HSP-boek ‘Follow your senses – Alles wat jou nooit verteld is over hoogsensitiviteit’.
Momenteel alleen te bestellen via deze link: (andere website).
Auteur: Felix Brabander
4e druk.

Dit HSP-boek is de krachtige spiegel die werkelijk laat zien wat hoogsensitiviteit betekent in het leven van alledag en zeer veel praktische handvatten en tips geeft voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is in spreektaal geschreven, met opzet niet wetenschappelijk, bij wijle behoorlijk confronterend, maar altijd vanuit een diep invoelend begrip voor de hooggevoelige mens. Geschreven door een auteur die zichzelf omschrijft als hoogsensitief tot in iedere vezel van zijn persoonlijkheid.
Citaten van mensen die door Felix Brabander zijn begeleid in het vinden van hun innerlijke rust en de weg naar zichzelf:
– ‘Felix is de eerste die mij werkelijk begrijpt.’
– ‘Als er iemand is die de vinger krijgt achter je verborgen blokkades dan is het Felix die overal doorheen kijkt.’

Recensie door Martine: Ik las het boek in een ruk uit. Toen in een 2e ruk en vervolgens besloot ik een samenvatting te maken. Want ik wou alles wat er in stond wel in me opzuigen maar de woorden bleven maar over elkaar heen tuimelen. Niet eerder trof ik een boek over hoogsensitiviteit dat mij zoveel te zeggen had op zoveel manieren. In andere boeken miste ik toch steeds zaken die Felix Brabander bijna tussen neus en lippen door vernoemt. En komt hij tot een opmerkelijke slotsom over hoogsensitiviteit. De informatiedichtheid van dit boek is ook enorm, misschien omdat hij in dit ene boek al zijn kennis en ervaring, het totale plaatje van wat hoogsensitiviteit is, wat het betekent en hoe je er optimaal mee kan leven, beschrijft. Dus: als je kan, lees het boek.

Martine Husken-van Kregten
Redacteur, nieuwsblad Vereniging Hooggevoelig Nederland

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]