Direct de Persoonlijkheidstest bestellen.

Of lees hieronder de toelichting uit mijn HSP-nieuwsbrief:

Word je niet moe van al die bericht over het ontdekken van de kracht van hoogsensitiviteit? Over wat je talenten zijn? Je hebt misschien al je handen vol aan het begrijpen van jezelf. Aan hoe het gevoelsmatig en emotioneel bij je werkt.

Ik kan uit eigen ervaring zeggen: het was voor mij een jarenlange zoektocht waar maar geen einde aan leek te komen. Hoe is dat met jou? Heb jij nog wel eens moeite om jezelf te snappen? En hoe reageer je op mensen die zeggen dat hoogsensitief zijn geen zwakte is maar een kracht? Kan je daar dan bijkomen?

Ja, je weet dat je een andere manier van kijken naar de wereld hebt en dat je alles wat je ervaart en meemaakt op een diepgaandere manier verwerkt. Maar is dat dan een talent? Als ik een buitenstaander was dan zou ik zeggen ‘je wekt de indruk een rijke innerlijke belevingswereld te hebben’. Als buitenstaander hè! Dus als iemand die nog even niet goed weet wat HSP is, maar toch wel een bepaalde houding en gedrag ziet dat een tikkeltje anders is dan dat van de meeste mensen.

Als HSP kan bij jezelf denken: ‘Hoe ik in de wereld sta, is dat een talent?’
Nou daar moet ik nog eens heel hard over nadenken. Bovendien kom ik niet veel mensen tegen die mij snappen. Ik zie vooral uitdagingen. Hoe ga ik om met alles wat er gebeurt in de wereld? Het is steeds weer zoeken.”

Ik hoop in ieder geval in de tekst hieronder het HSP-zijn zo te kunnen beschrijven dat je er een beetje blijer of hoopvoller van kunt worden.

Kan je je voorstellen dat je juist in een wereld die hectisch en complex is, een behoefte hebt om naar binnen te keren en een diepere betekenis te vinden tussen alle ruis? Heb je zelf een zekere honger naar wijsheid? Als je dat herkent dan ben je al een stap verder, want ben je niet meer bezig om ‘alles krampachtig te willen begrijpen’, maar word je gedreven door een verlangen om de diepere lagen van het bestaan te verkennen. Die zoektocht kan voor jou als HSP heel intens zijn vanwege het contact dat je hebt met de subtielere nuances van emoties en energieën.

Er is echter wijsheid aanwezig en beschikbaar die door de eeuwen heen zich heeft ontwikkeld en is overgedragen van mens tot mens.

In onze snel veranderende wereld, waar trends komen en gaan en informatie voortdurend in ontwikkeling is, bestaat er een tijdloze draad die door het weefsel van menselijk bestaan loopt. Het is de wijsheid die van generatie op generatie wordt doorgegeven, de verhalen die ons hart raken en de inzichten die door de eeuwen heen resoneren. Het is een bron van kennis die de tijd overstijgt, die ons leidt in onze zoektocht naar zelfontdekking en begrip.

Zou je daar contact mee willen? Al was het maar om je rust te vinden. Wat zeg ik? Al was het maar? Rust is voor jou als HSP een van de allerbelangrijkste dingen. Heb ik dat goed?

In het midden van dit steeds veranderende landschap breng ik je graag een krachtig instrument ter ondersteuning. Het is geïnspireerd door de traditie van oude verhalen. Het gaat om een persoonlijkheidstest die put uit de essentie van wat het betekent om mens te zijn. Deze test is niet zomaar een voorbijgaande trend; het is een venster naar echte wijsheid. Naar de diepten van ons collectieve bewustzijn. Een spiegel die de diepe waarheden weerspiegelt die eeuwenlang de mensheid hebben gevormd.

Heb je ooit die meeslepende verhalen gelezen? En kennis gemaakt met de beproevingen en triomfen van bijvoorbeeld personages als Aiden & Elara of Seraphina & Aemon?

Deze verhalen zijn niet zomaar verhalen; het zijn spiegels die onze eigen aspiraties, verlangens en worstelingen weerspiegelen. Spiegels van ons mens zijn. Ze verlichten de paden die we bewandelen en bieden inzichten in onze motivaties, onze voorkeuren en stijlen van interactie met anderen. De wijsheid in deze verhalen is niet gebonden aan tijd; het resoneert met ons omdat het spreekt tot onze kern, los van culturele grenzen en tijdelijke beperkingen.

De persoonlijkheidstest die ik heb ontwikkeld put inspiratie uit deze tijdloze verhalen en brengt ze in een moderne context, waarmee je een unieke kans hebt voor zelfontdekking. Door een reeks doordachte vragen te beantwoorden, zul je facetten van je persoonlijkheid ontdekken die resoneren met de archetypische personages die deze paden eerder hebben bewandeld. Het is niet zomaar een vluchtige beoordeling; het is een verkenning van eeuwige waarheden die vormgeven aan onze menselijke ervaring.

Wat deze persoonlijkheidstest onderscheidend maakt, is het vermogen om de kloof te overbruggen tussen oude wijsheid en moderne psychologie. Terwijl je jouw resultaten verkent, zul je zien hoe de dynamiek tussen het profiel van de Zoeker van Innerlijk Licht en dat van de Harmonieuze Dromer tot stand komt. Dit zijn niet zomaar labels; ze vertegenwoordigen tijdloze energieën die door ons allemaal stromen, die onze beslissingen sturen, onze interacties vormgeven en voeding geven aan onze verlangens en wensen. En ze geven ons hoop.

De schoonheid van deze test ligt in het vermogen om de complexe wisselwerking tussen deze energieën aan het licht te brengen. Net zoals de personages in oude verhalen hun eigen reis hebben gemaakt, kun jij ook het ingewikkelde weefsel van je eigen persoonlijkheid verkennen. Je zult ontdekken hoe de zoektocht van de Zoeker naar innerlijke waarheden verweven is met de impulsen van de verbeelding van de Dromer, en op die manier een symfonie creëert die uniek is voor jou.

In een wereld waar trends kunnen vervagen en informatie verouderd kan raken, blijft de wijsheid der eeuwen bestaan. Deze persoonlijkheidstest is een middel waarmee je zicht krijgt op een diepere wijsheid en hoe deze ook door jou heen stroomt. Je kan het zien als een instrument dat de tijd overbrugt en je helpt om de complexiteit van je eigen wezen, jouw hoogsensitiviteit beter te begrijpen. Onthoud, terwijl je begint aan deze reis van zelfontdekking, dat je toegang krijgt tot dezelfde bron van kennis die generaties vóór jou heeft geïnspireerd.

Neem dus even de tijd om na te denken over de kracht van deze test, geïnspireerd door tijdloze wijsheid, ontworpen voor de moderne zoeker. Begin aan deze reis met een open hart en een open geest, en sta de echo’s van oude verhalen toe je te leiden naar een dieper begrip van jezelf. Je reis is misschien pas net begonnen. Maar de inzichten die je verkrijgt, kunnen door de tijd heen stromen en niet alleen je heden, maar ook je toekomst vormgeven die je nog moet verkennen.

Wanneer je jezelf helemaal in de wereld van De Zoeker van Innerlijk Licht onderdompelt, ontdek je ook hoe hoogsensitiviteit een transformerende kracht toevoegt. Hoogsensitieve individuen hebben een diepere connectie met hun omgeving en voelen subtielere nuances van emoties en energieën. Die connectie is ook mogelijk met jezelf. Dit maakt de zoektocht naar innerlijke waarheid nog intenser en brengt een diepere emotionele resonantie teweeg.

Hoogsensitiviteit verandert eigenlijk jouw mens-zijn. Je stemt af op andere dingen dan anderen. Rara, waar komt dat vandaan? Kijk, je bent nu eenmaal een goed observator en als je zou willen, kan je ook heel goed luisteren.

Daarnaast weet ik niet of je al ontdekt hebt dat er in jou ook de kracht zit van de verbeelding. Je absorbeert veel meer subtiele nuances van alles om je heen. Als dat niet leidt tot nieuwe ideeën, dan zou mij dat verbazen. De kunst is natuurlijk wel om die ideeën om te zetten in een bepaalde vorm van expressie.

Als je de behoefte voelt om meer van jezelf te ontdekken, zodat je zowel privé als in je werkzame leven op een ander meer bevredigend niveau kan functioneren, maak dan gebruik van een unieke persoonlijkheidstest, die ik heb ontwikkeld.

Je hoeft slechts 12 multiple choice vragen te beantwoorden en je score aan mij op te sturen. Na een paar dagen heb je dan de uitslag met uitgebreide toelichting en tips die het verband leggen met jouw hoogsensitiviteit. Naast de uitslag over je persoonlijkheidsprofiel, ontvang je adviezen over en kan je kennis maken met een harmonieuze visie op persoonlijke groei.

Of je nu besluit om te investeren in een persoonlijkheidstest of in coaching of in allebei, je besluit eigenlijk om te investeren in je welzijn, voor nu en voor later. Het is een keuze die je maakt voor je privé leven en voor het verbeteren van je mogelijkheden in wellicht een roeping. Of voor het beter tot expressie brengen van bepaalde vaardigheden waar je veel plezier aan beleeft, maar waar je nog over twijfelt. Denk daarnaast ook aan lange termijn voordelen, een beter inkomen, meer voldoening en een meer vervullend leven.

Twijfel niet over de resultaten die je kunt behalen. Kijk naar testimonials en positieve recensies. Dat laat zien dat je te maken hebt met een coach die jou kan helpen om te groeien en te bereiken waar je wilt zijn.

Persoonlijke groei is een reis. Het zijn de kleine, stapsgewijze veranderingen die op de lange termijn kunnen leiden tot aanzienlijke transformaties. Verandering omarmen kan best intimiderend zijn, maar het is precies daar waar groei en vooruitgang plaatsvindt. Wees als HSP vooral niet te ongeduldig, zeker niet wanneer je hoogsensitief bent. Daarmee gooi je jouw hele systeem overhoop.
Gun jezelf enerzijds een grote fundamentele stap en luister tegelijkertijd naar wat je lichaam aangeeft. Doe niets meer op wilskracht.

Zie persoonlijke ontwikkeling als een kans om je comfortzone uit te breiden en in contact te komen met je beste mogelijkheden. Zodat je je vertrouwd en op je gemak voelt met jezelf. Het ongemak dat je in het begin misschien voelt, kan juist leiden tot ongelooflijke doorbraken zowel persoonlijk als beroepsmatig. Geloof in jezelf en je vermogen om te groeien. Laat je ook helpen om manieren te vinden meer in jezelf te geloven. Dat is geen wazig terrein. Er zijn hele effectieve principes en handvatten voor.

Misschien denk je ‘ik hoef niks want ik heb geen grote problemen’. Onthoud echter persoonlijke ontwikkeling niet alleen draait om het oplossen van problemen. Het gaat erom de beste versie van jezelf te worden, helder krijgen wat je wilt bereiken. En dat ook realiseren en te blijven groeien. Uitstijgen boven de beperkingen die je jezelf bewust of onbewust oplegt omdat dat een ‘veilig gevoel geeft’. Echter, het nastreven van dat soort (valse) veiligheid is vooral een pad naar beneden.

Voel je dat het tijd is om jezelf te verheffen en een aantrekkelijk voorbeeld te worden voor jezelf en voor anderen, ga dan een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Meld je hier aan voor een gratis kennismaking van een half uur.

Of bestel hier jouw persoonlijkheidstest.

Hartelijke groet,

Felix Brabander
06-55384200