HSP – Powerworkshop

/HSP – Powerworkshop
HSP – Powerworkshop2019-09-11T00:18:16+00:00

Fundamenteel aan de slag met jezelf !

Het maximale halen uit hoogsensitiviteit. Alle valkuilen overwinnen. Ontdekken waarom je een wonder bent van subtiele energie en … liefde. Jou alle cruciale inzichten en handvatten aanreiken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en vervulling zijn afhankelijk van een goede volledige integratie van deze eigenschap op alle terreinen van je leven. Jij bent van de verbinding, een kwaliteit die deze wereld hard nodig heeft. Ontdek waar jouw werkelijke kracht zit en vooral hoe je die in kan zetten.

Hoe aan de slag?

Maak gebruik van de helderheid in dit programma om fundamentele besluiten te nemen waardoor jij je energie veel effectiever kan inzetten. Ontdek het extra negatieve effect van compromissen voor jou als HSP. Verzamel de juiste mensen die op jouw sensitieve golflengte zitten. Versterk je zelfbeeld en eigenwaarde. Bescherm jezelf tegen het weglekken van je energie door mensen en omstandigheden.

Wees totaal geworteld in een eigen wereld met een eigen kompas en begrijp hoe je daardoor juist steviger staat en de brug slaat naar een gezond evenwicht in je energie.

Enkele van de voordelen van dit programma op een rij:

  • Ik breng hierin alle HSP-valkuilen in kaart zodat je minder snel struikelt over jezelf.
  • De inhoud verklaart ook waarom hoogsensitiviteit dè eigenschap is die alles in je leven beïnvloedt zodat je jouw sensitiviteit als vanzelfsprekend gaat vinden en daardoor minder last hebt van onbegrip.
  • Ik ga nog verder in op de diepere bedoeling en betekenis van jouw hoogsensitiviteit zodat je er meer waarde aan kan geven en hem echt centraal kan stellen.
  • Het laat ook zien waarom je als HSP extra kwetsbaar bent en dat helpt je om veel beter voor jezelf te zorgen.
  • Er wordt veel aandacht besteed aan leven vanuit de gevoelslaag waardoor je niet meer eindeloos aan jezelf hoeft te twijfelen. Handig in de omgang met anderen, het maken van keuzes en het nemen van belangrijke beslissingen.
  • De kans op vastlopen wordt veel kleiner, niet alleen door alle praktische handvatten die jou worden aangereikt, maar vooral doordat dit programma je diep zal raken en je op een nieuw vruchtbaar en inspirerend pad zet.
  • Het is allemaal recent materiaal, duidelijk, uitnodigend en pakkend.

HSP is een belofte.

HSP-Topprogramma. Acht modules met 28 video’s voor een prettig en geïnspireerd leven als HSP.

Bestel dit Topprogramma nu voor €497,-

Mensen kennen mij als iemand die zich steeds weer bezig houdt met vernieuwing. En dat klopt. Of ik nu een boek schrijf of een online-training ontwerp, een coachingsessie geef of een lezing houd, ik wil altijd de kern raken en daarvoor een stap verder gaan. Achter de schermen kijken, noem ik dat. Ik zie mezelf wel als een pionier die nieuwe paden vindt, waarbij ik niet ophoud mezelf te ontwikkelen. Mensen raken, mensen helen, bruggen slaan, mensen verbinden met zichzelf. Ook bij deze HSP Powerworkshop Online heb ik mij daarvoor maximaal ingezet.

Coach hoogsensitiviteit Felix Brabander