All Access Jaarabonnement

Jaarabonnement: Onbeperkte toegang tot alle online programma’s van de HSP-Academy.nl
Dit voor de duur van 1 jaar, dus tot 1 januari 2022.
De kosten voor dit eerste jaar bedragen €225,-. Voor het 2e jaar zijn de kosten 125 euro. Voor ieder jaar daarna €75,-. incl. btw.

(Het overzicht van de programma’s waar je toegang toe krijgt, zie je zo meteen als je verder leest, een paar regels naar onder.)

Na je betaling krijg je binnen 24 uur jouw persoonlijke inlog gegevens per e-mail.

Dit All Access Jaarabonnement is nog te bestellen tot en met donderdag 31 december 23:59 uur 2020 en is dan geldig tot 1 januari 2022.
Na 31 december 2020 sluiten de deuren van deze aanbieding, tot weer over een jaar.

Let op: na het invullen van je persoonsgegevens op de bestelpagina, vervolgens een flink stuk naar beneden scrollen voor het aangeven van je betaalwijze en je bank!

Hieronder een overzicht van de programma’s die je krijgt:

1 HSP Powerworkshop ter waarde van €497,-
Wil je jezelf en je hoogsensitiviteit tot op de bodem leren kennen? Er het beste uithalen? Dit programma is de spiegel bij thema’s als: het waarom van hoogsensitief zijn, het gevecht tussen angst en verlangen, controle, kracht en kwetsbaarheid, de diepere bedoeling, , narcistische relaties tot en met eigenwaarde, creativiteit en het wonder van de liefde. Deze HSP Powerworkshop Online bestaat vooral uit video’s en wel 25 stuks met enkele opdrachten verdeeld over 8 modules. Hier ga je iedere centimeter van jezelf terug gespiegeld krijgen. Alles wat je nodig hebt om je hoogsensitiviteit met trots en vertrouwen te integreren, een betere plek te geven en er meer van te genieten.

2 Meer Energie en Plezier met HSP ter waarde van €197,-
Hier word je aan het werk gezet. Niet alleen prachtige video’s kijken, maar via opdrachten, tests & checks, adviezen en analyses je eigen leven doorlichten en grote schoonmaak houden in alles wat jou energie kost. Zeven modules. Iedere module begint met een inleidende video. Daarna kan je aan de slag met opdrachten om te ontdekken waar jouw energie door je vingers glipt, wellicht zonder dat je het in de gaten hebt. Je word je o.a. bewust gemaakt van alle patronen die je hebt toegelaten of in stand houdt en veel veel meer. Bij iedere module zijn er tips en handvatten om je leven bij te sturen als het om energie gaat en (als je er last van hebt) het helen of verzachten van je (chronische) vermoeidheid.

3 Handleiding voor het Gefrustreerde en het Speelse Kind (in jezelf) ter waarde van €47,-
Het gefrustreerde kind en het speelse kind zijn twee werelden die je niet los kan zien van elkaar. Ze zijn met elkaar verbonden. Je moet eerst door het ene heen voordat je toekomt aan het andere. Deze handleiding met video’s is nog in aanbouw, maar een deel van de zeer essentiële informatie staat er al op. Het programma bestaat uit één module. Het speelse kind is eigenlijk bepalend voor je hele verdere persoonlijke en creatieve ontwikkeling.

4 De HSP Masterclass ter waarde van €47,-
Eén video van anderhalf uur gericht op een nieuw bewustzijn in je hoogsensitiviteit. Het is een intensieve sessie waarin ik inga op jouw essentie, jouw grootste talent, jouw fijngevoelige natuur en je eigen rol daarin.
Diepgaand. Fundamenteel. Confronterend hier en daar, …. maar vol inspiratie en genoeg input voor boeiende gesprekken met je beste vrienden en vriendinnen over wat je nou eigenlijk kan met hoogsensitiviteit. Hiermee ben je dan toch een stap voor op alle anderen.

5 De HSP-Mini Course ter waarde van €57,-
Een instapprogramma met heel veel waarde. Geen kleintje dus. Eigenlijk is het al geen Mini meer.
Vier video’s in drie modules, met sinds kort een Bonus module: De ‘Zeven stappen voorbij het Denken’, want .. het echte ik (zeker dat van een HSP) ligt voorbij het denken. Je weet wel, het denken waar HSP’s berucht om zijn en dat hen vaak om zeep helpt als je er in doorschiet. Ik hoop je in deze ‘Mini’ niet alleen te raken en te inspireren maar zelfs te beschermen tegen je grootste valkuilen. Zie voor alle inhoud van deze HSP-Mini Course deze link.
Citaat van een deelneemster: ‘Al in de eerste module voelde ik mij gezien en kreeg ik erkenning voor mijn hoogsensitiviteit.’
Een solide basis dus om je te redden van de grootste uitdagingen, zoals onmacht, onwetendheid, keuzes, gevoel voor richting, zelfbeeld, dit als ‘beginnend’ HSP maar ook als ‘gevorderde’. :-).
.
Bonus bij All Access: Het werkboek HSP & Eigen Bedrijf ter waarde van € 19,90. Wordt toegestuurd per e-mail, eveneens binnen 24 uur.
Ter verduidelijking: Deze bonus is geen onderdeel van de HSP-Mini Course, maar bedoeld als gratis bonus bij het totale All Access Jaarabonnement !

***

Bestel hier jouw ‘All Access Jaarabonnement’ met alle online programma’s van HSP-Academy.nl tot 1 januari 2022.
*Let op: na het invullen van je persoonsgegevens op deze bestelpagina, vervolgens een flink stuk naar beneden scrollen voor het aangeven van je betaalwijze en je bank! )

De kosten voor dit Jaarabonnement bedragen €225,-. Voor het 2e jaar zijn de kosten 125 euro. Voor ieder jaar daarna €75,-. incl. btw.

Na je betaling krijg je binnen 24 uur jouw persoonlijke inlog gegevens per e-mail.

Dit Jaarabonnement is nog te bestellen tot en met donderdag 31 december 23:59 uur 2020 en is dan geldig tot 1 januari 2022.
Na 31 december 2020 sluiten de deuren van deze aanbieding, tot weer over een jaar.

Bestel in december 2021