De HSP Visie- en Praktijkdag die ik begin maart 2019 heb meegemaakt heeft mij zeer positief verrast. De ruime kennis en bevlogenheid van Felix over HSP waren mij al bekend, op deze dag werden daar praktische handvatten bij aangereikt om de kwaliteiten van HSP in eigen praktijk en bedrijf in te zetten. Maar wat deze dag vooral meerwaarde gaf was de interactie en positieve energie tussen alle aanwezigen, met als afsluiting een tastbare verbinding waarbij verschillen wegvielen en saamhorigheid overbleef. Ik vond het een heel bijzondere en heel inspirerende dag!

Kees Balder

****

‘Om als HSP-er in mijn eigen leven een weg te vinden heeft me echt tijd gekost. Om nu als ondernemer een weg te vinden die recht doet aan mijzelf en tegelijk ook commercieel – economisch  klopt, is nog een hele uitdaging.
Aan een van mijn valkuilen, confrontatie mijden door vaag te blijven, heeft Felix tijdens de werk- en leerdag ‘HSP & Eigen bedrijf’, flink en respectvol gerammeld. Herkenning is fijn en geruststellend, maar Felix accepteert terecht niet dat het daarbij blijft. Nu voel ik me geïnspireerd en heb ik meer concrete tips om focus aan te brengen door ideeën en plannen om te zetten in actie.
En dat geeft energie!’

Nogmaals hartelijk dank, Felix !
Van harte ene groet, Monique Zegveld

****

Felix is een gedegen leraar met veel kennis van hsp en het bedrijfsleven. De praktijkdag heb ik, mede door Felix’ unieke manier van lesgeven, als zeer waardevol ervaren. Felix heeft me inzichten gebracht, en me eyeopeners gegeven om de juiste stap te zetten met mijn bedrijf. Felix heeft kans gezien zijn eigen unieke zelf in deze praktijkdag in te brengen, zonder overheersend te zijn.

Hartelijke groet, Ank Mourits

****

Wat een waardevolle dag! Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar toen Felix in het eerste half uur al vijf thema’s had genoemd die we op de heenweg hadden besproken, wist ik dat ik goed zat. De dag heeft me geleerd om mijn energie, mijn behoeften en mijn bedrijf serieus te nemen. En vooral hoe dat te combineren. Op de terugweg waren we moe en voldaan; vol energie om stappen te zetten!

Sanne Verdonck

****

Dag Felix,

Ik wil jou ook bedanken voor de bijzondere dag, de ondernemersdag van vrijdag 1 maart. Ik heb ervaren dat ondernemen heel dichtbij kan zijn, binnen handbereik. Daarom kan ik het gewoon gaan doen. Kleine stapjes. Ik doe het al heel vaak. Nu herken ik het eerder van mijzelf. Ik heb me veilig en open gevoeld in de groep. Een kleine groep, wat ik zelf heel fijn vond. Het voelen van de stilte samen, verbond ons en vond ik een diepe ervaring. Het meest bijzondere vond ik dat er ‘iemand’ was die mij kon zeggen waar ik mee verder kon, iets wat ik herkende en begreep. En de buddy. Daar ben ik blij mee. Dankjewel dat jij dat hebt georganiseerd.

Hartelijke groet van Marian van Kessel

Terug naar de productpagina van HSP Visie- en praktijkdag Eigen Bedrijf