HSP Doorbraaksessie2020-09-12T01:56:55+00:00

HSP Doorbraaksessie

(Een Doorbraaksessie is een live sessie, ook tijdens de Corona-crisis. Door de manier waarop ik werk voldoe ik aan alle vereisten zoals 1,5 meter afstand en andere hygiëne voorschriften).

Ben je hoogsensitief? Zit je teveel in je hoofd? Kom je niet zo makkelijk bij je gevoel? Graag help ik je om je hoofd leeg te maken, te ontspannen en beslissingen te nemen waardoor je uit een vicieuze cirkel komt. Wil je meer energie en echte helderheid over de zin van jouw leven? Meer leven vanuit wat belangrijk is voor jou? Ik laat jouw puzzel in een sessie van een halve dag op z’n plek vallen en reik je de stappen aan waardoor de worsteling met deze eigenschap veel minder wordt en je zelfs iets van flow kan gaan ervaren.

De HSP Doorbraaksessie is een verkorte versie van de One Session Coaching die ik aanbied op www.onesessioncoaching.nl.
Wat is het verschil? Bij de Doorbraak sessie is niet voorzien in een plan, maar wel de audio-opname van de sessie.
Ik laat je absoluut voelen en ervaren waar de deur zit naar jezelf, maar er is niet de tijd en ruimte om het echte diepgaande proceswerk te doen dat nodig is om diepgewortelde patronen aan te pakken. Als je de patronen in jouw leven echt behoorlijk hardnekkig zijn (en dat weet jij zelf het beste) dan ontkom je er niet aan om stevig naar die diepere lagen te gaan die voortkomen uit je opvoeding en daar echt grote schoonmaak te houden. En dat is wat ik in een One Session Coaching doe. En dat resulteert dan ook in een persoonlijk uitgewerkt stappenplan van gemiddeld 15 bladzijden, waar je maanden zo niet langer mee vooruit kan.

In een HSP Doorbraaksessie trek ik de sluiers voor je weg. In een One Session Coaching maak ik je huis schoon.
Voor de brochure over One Session Coaching klik hier.

Ik weet wat het is om heel lang te zoeken naar antwoorden op vragen als: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? Om een sterkere betekenis te geven aan je leven en om dat idee dat je er voor anderen moet zijn te relativeren zonder je schuldig te voelen. Mijn ervaring is dat er altijd een weg is. Laat mij jou helpen om jouw weg te vinden. Neem afscheid van het eindeloze zoeken. Vind de rust die je nodig hebt om veel meer voldoening uit jezelf te halen en een persoon te worden die de handvatten heeft om te gaan bloeien en groeien. Je zal blij zijn met de grotere eigenwaarde die dat oplevert en een zucht van verlichting slaken omdat je niet meer over je grenzen hoeft te gaan.
Alle tips, handvatten en adviezen neem ik digitaal voor je op.

Waar sta je nu?
Een groot deel van je leven heb je misschien op de rit en toch kan het zijn dat je jouw hoogsensitiviteit nog niet genoeg hebt geïntegreerd, dat je het nog niet die meest optimale plek hebt gegeven. Je bent daarin niet alleen. Je hebt geen One Session Coaching nodig van een hele dag, maar een compacte sessie van 3,5 – 4 uur past wel in jouw straatje. Gebruik mij als jouw sparringpartner met wie je op zoek gaat naar een doorbraak. Uiteindelijk gaat het erom dat je een grotere visie op jezelf kan ontwikkelen en omarmen. Alles wat je in je leven hebt gerealiseerd, of dat nu positief is of niet zo positief, komt toch voort uit hoe je denkt over jezelf en de wereld om je heen.

Je leeft vanuit een bepaalde visie op je leven.
Ik laat je een groter beeld zien waar je verder mee komt dan alles wat je in je eentje kan bedenken.

Het enige dat je nodig hebt is openstaan voor de mogelijkheid dat er een kern van werkelijk zelf, van authenticiteit en moed in je zit, waar je nog geen contact mee hebt kunnen maken. Om wat voor reden dan ook.
Verandering (lees: verbetering) komt voort uit benieuwdheid en noodzaak.
Wellicht heb je al het gevoel dat er veel meer mogelijk is, een soort ‘next-level’, maar je komt er net niet bij. In een sessie van een halve dag haal ik dat samen met jou op tafel.

En .. ik geef je de garantie dat je meer krijgt dan je had verwacht.

Ik ben Felix Brabander, al 15 jaar gespecialiseerd in het coachen van (hoog)gevoelige personen.
Mijn praktijk is gevestigd in Bussum, 6 km ten Noorden van Hilversum.

Mag de HSP Doorbraaksessie ook jouw eerste stap zijn naar een leven van meer gemak en meer mogelijkheden?

Wat ik je absoluut beloof:

 • Direct naar de kern, tot in je essentie begrepen worden.
 • Gegarandeerd de vinger op de goede plek (werk, relatie, zingeving, energie, etc.).
 • Feedback over waar je staat, waarom en wat daar aan mist of mankeert.
 • Waar je de meeste energie verliest. Welke factoren dat in stand houden.
 • Bevestigd worden in de goede dingen die je al gedaan hebt èn naar boven krijgen waar je nog veel meer uit kan halen.
 • Wat de beste stappen voor je zijn. Waarmee je direct aan de slag kan.
 • Wat je valkuilen zijn en hoe deze te overwinnen.
 • Hoe je in korte tijd met jouw hooggevoeligheid op een ander niveau kan functioneren.

Uitgangspunt:
Je bent er aan toe om echt de vinger te krijgen achter al je vraagstukken en de helderheid en oplossingen in handen te krijgen om (meer) te leven vanuit je eigen impulsen in plaats van die van anderen.

Locatie:
Dorotheagaarde 56, 1403 JW Bussum.

Tijdstip:
Maandag t/m vrijdag. Optioneel zaterdag.
Een ochtendsessie: 10.00-13.45 uur.
Een middagsessie:  14.00-17.45 uur.

Jouw investering:
De kosten voor een HSP Doorbraaksessie bedragen 497 euro incl. btw.
Deze betaal je (na de telefonische intake) via de bestelknop onderaan deze pagina.

 1. Ga nu naar het HSP Doorbraaksessie-aanmeldformulier  en meld je aan voor een gratis telefonische kennismaking. Tevens kan je aangeven wat je situatie is en voor welke uitdaging je staat.
 2. Ik laat dan spoedig van mij horen.
 3. Hebben we een afspraak staan dan kun je via de bestelknop onderaan deze pagina de investering voor jouw HSP Doorbraaksessie rond maken. Hiermee is de afspraak definitief en krijg je automatisch daarvan een bevestiging.

Alvast hartelijk dank voor je interesse in mijn coaching en tot aan onze eerste kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Felix Brabander

Dorotheagaarde 56
1403 JW Bussum
Tel: +31(0)35-7370369
Gsm: +31(0)6-55384200