Doe de persoonlijkheidstest van de Wijze Uil

Deze is gebaseerd op kennis zoals in oude sprookjes.
Sprookjes die waarheid kunnen worden.
Dat is oprecht verre van zweverig of wollig. Dat garandeer ik !
Echter: daarvoor is zelfkennis essentieel.

De test van de Wijze Uil is een persoonlijkheidstest,
Gebaseerd op twee archetypes:
– De Zoeker van Innerlijk Licht.
– De Harmonieuze Dromer.

Beiden hebben hun bijzondere eigenschappen.
In 95% van de gevallen is het altijd een kombinatie van die twee.

En heel soms hebben mensen alleen het profiel van de Zoeker van Innerlijk Licht of allen het profiel van De Harmonieuze Dromer.
Echter, de meeste mensen hebben een combinatie van beide profielen. Dat is heel interessant voor je persoonlijke ontwikkeling.

Aan de hand van een test van 12 vragen (zeer overzichtelijk), die echter wel zo zorgvuldig mogelijk moeten worden beantwoord met a) of b), krijg jij jouw profiel, de naam die daarbij hoort en een beschrijving van dat profiel op 11 terreinen. Die terreinen beslaan zaken als Persoonlijkheid, Bijdrage aan de samenleving, Te Vermijden Zaken, Ideale Relatie en meer.

Deze unieke waardevolle persoonlijkheidstest kost slechts 19 euro. Je kan na je bestelling meteen aan de slag. De test wordt automatisch aan je gemaild (tenminste: als je na je betaling nog even wacht op de definitieve pagina waar je mag klikken op ‘afronden’.
Stuur de uitslag op, via de aangewezen email instructie in de test. Binnen een dag heb je jouw profiel in huis met inzicht in hoe beter te communiceren met anderen, beter om te gaan met jezelf, authentiekere relaties en meer. Alles gebaseerd op deze twee archetypische profielen: De Zoeker van Innerlijk Licht & De Harmonieuze Dromer.

Bestel hier de test

Of lees meer over de achtergrond van deze test en ga dan voor de bestelling