HSP en invloed op het werk

Een aantal kenmerken van hoogsensitiviteit is niet meer voelen wat jou echt raakt in het leven, veel twijfelen aan dingen, chronische onzekerheid, weinig energie, veel piekeren en sneller last krijgen van stress. Belangrijke kenmerken die een rol spelen op je werk.

HSP en werk, hoe het perfecte evenwicht vinden ?

Ben je een HSP (highly sensitive person) en merk je dat dit invloed heeft op je werk ? Neem dan contact met mij op, graag word ik je HSP coach.

Ik ben Felix Brabander, oprichter van de HSP-Academy, auteur van de bestseller Follow your senses over hoogsensitiviteit, ontwerper van online trainingen voor hoogsensitieve mensen, personal coach hoogsensitiviteit met ruim 30 jaar ervaring, een echte pionier op het gebied van hoogsensitiviteit en absoluut anders dan anderen.  Alle uitdagingen, valkuilen en mogelijkheden hiervan ken ik als mijn broekzak.